Bronti

Бронті

  • Натуральність
  • Європейська якість
  • Опис
  • Склад

Бронті (сиц. - Bronti, італ. – Bronte) – десерт названий на честь містечка Бронті, яке розташоване в сонячній Сицилії. Саме тут традиційно проводиться фестиваль "зеленого золота" – фісташок. Десерт складається з ніжного бісквіта, шару стиглої соковитої груші в карамелі та крему з ароматом фісташок. Як правило, Бронті прикрашають ніжним, крихким печивом або шоколадом. Гармонійне поєднання смаків пробудять незабутні емоції та подарують Вам частинку Італії.

Склад: вода питна, цукор, вершки, вершки рослинні солодкі (вода питна, жири рослинні гідрогенізовані, цукор, білки молочні, емульгатори – лецитин соєвий, целюлоза мікрокристалічна, стабілізатор – карбоксиметилцелюлоза, сіль кухонна, барвник – каротин), бісквіт (цукор, борошно пшеничне, яйця курячі харчові, сироп глюкозно-фруктозний, крохмаль кукурудзяний, какао-порошок, молоко сухе знежирене), яйця курячі харчові, груші консервовані, сир «Маскарпоне» не меньше 5 % (вершки, молоко незбиране, регулятор кислотності: кислота лимонна), печиво 1,6 %, загущувач (крохмаль кукурудзяний модифікований), патока крохмальна, масло вершкове, драглеутворювач (желатин харчовий), маса шоколадна чорна 0,5 %, консервант (сорбат калію), барвники натуральні (цукровий колер I, мідні комплекси хлорофілів, куркуміни), ароматизатор «Фісташки», регулятор кислотності (кислота лимонна). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 3,4 г, вуглеводи – 23,4 г, жири – 9,6 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту – 809,2 кДж (193,6 ккал). Строк придатності та умови зберігання: 28 діб за температури повітря від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %. Маса нетто: 105 г ± 4,5 г.

 

Creamoire © 2014

Створення сайтів — Artjoker



Наше название не самое простое, как и наши десерты, поэтому нас часто могут искать так: Kremuar, Kreamore, Кремуар, Креаморе.