Чизкейк Манхетен

Чизкейк Манхетен

  • Натуральність
  • Європейська якість
  • Опис
  • Склад

Cheesecake – (англ. Cheese – сир, cake – пиріг) класичний американський десерт на основі сиру Маскарпоне, вершків і пісочного печива. Серед усього різномаїття смаків і рецептур особливий інтерес представляє Чізкейк Нью Йорк. Він відрізняється особливою кремовою текстурою та надзвичайною ніжністю. Жителі округу Манхетен називають його «dulcet» (з англ. – «ніжний») за його неповторний смак і вишуканість. Подавати цей десерт прийнято зі свіжими ягодами або шоколадним топпінгом.

Склад: вершки, печиво 22 % (борошно пшеничне в/с, цукор, маргарин (жир рослинний гідрогенізований та олії рафіновані дезодоровані, вода питна, сіль кухонна), яйця курячі харчові, сироп інвертний (цукор, вода питна), розпушувач тіста (бікарбонат натрію, солі вуглеамонійні), молоко сухе незбиране, сіль кухонна), вершки рослинні солодкі (вода питна, жири рослинні гідрогенізовані, цукор, білки молочні, емульгатори – лецитин соєвий, целюлоза мікрокристалічна, стабілізатор – карбоксиметилцелюлоза, сіль кухонна, барвник – каротин), вода питна, цукор, яйця курячі харчові, сир «Маскарпоне» 5 % (вершки, молоко незбиране, регулятор кислотності – кислота лимонна), ром (ромовий спирт з цукрового тростника, вода питна), загущувачі (крохмаль кукурудзяний модифікований, желатин харчовий), карамель 0,9 %, консервант (сорбат калію), регулятор кислотності (кислота лимонна), сіль кухонна йодована, кориця мелена, ароматизатор натуральний «Чизкейк», барвник натуральний (бета-каротин). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 4,3 г, вуглеводи – 28,8 г, жири – 13,4 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту – 1058,6 кДж (253,0 ккал). Містить алкоголь 0,4%. Строк придатності та умови зберігання: 28 діб за температури повітря від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %. Маса нетто: 100 г ± 4,5 г.

Creamoire © 2014

Створення сайтів — Artjoker



Наше название не самое простое, как и наши десерты, поэтому нас часто могут искать так: Kremuar, Kreamore, Кремуар, Креаморе.