Montiano

Монтіано

  • Натуральність
  • Європейська якість
  • Опис
  • Склад

Монтіано – цей десерт присвячується мальовничому куточку Італії - місту Монтіано. В основі десерту – два шари печива, поєднаних густим шоколадним кремом, а зверху десерт декоровано найніжнішим топінгом з шоколаду. Цей вишуканий шедевр кондитерського мистецтва відмінно підійде як для зимових вечорів, так і для спекотного літа.

Склад: вершки, цукор, вершки рослинні солодкі (вода питна, жири рослинні гідрогенізовані, цукор, білки молочні, емульгатори – лецитин соєвий, целюлоза мікрокристалічна, стабілізатор – карбоксиметилцелюлоза, сіль кухонна, барвник – каротин), печиво затяжне (борошно пшеничне, шортенінг (жири і олії рослинні рафіновані дезодоровані вибілені, емульгатори – поліоксиетилен, моно- та дігліцириди жирних кислот, антиоксидант бутілгідрокситолуол), сироп інвертний (цукор, регулятори кислотності – лимонна кислота, гідрокарбонат натрію), цукор, крохмаль кукурудзяний, сіль кухонна, борошно соєве, молоко сухе знежирене, розпушувач – гідрокарбонат натрію), маса шоколадна чорна (какао терте, цукор, какао-масло, какао-порошок, емульгатор лецитин соєвий, ароматизатор «Ванілін»), вода питна, сир «Маскарпоне» не меньше 5 % (вершки, молоко незбиране, регулятор кислотності – кислота лимонна), какао-порошок, драглеутворювач (желатин харчовий), консервант (сорбат калію), ароматизатор «Вершки-ваніль». Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 4,2 г, вуглеводи – 30,4 г, жири – 17,3 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту – 1229,3 кДж (294,1 ккал). Строк придатності та умови зберігання: 28 діб за температури повітря від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %. Маса нетто: 90 г ± 4,5 г.

 

 

Creamoire © 2014

Створення сайтів — Artjoker



Наше название не самое простое, как и наши десерты, поэтому нас часто могут искать так: Kremuar, Kreamore, Кремуар, Креаморе.