Панна котта з грушею в карамелі

Панна котта з грушею в карамелі

  • Натуральність
  • Європейська якість
  • Опис
  • Склад

Панна Котта з грушею в карамелі - класичний італійський десерт з натуральних вершків, який вважає місцем свого народження північну італійську провінцію П'ємонт. Жителі П'ємонту називають Panna Cotta «dolce a cucchiaio» («десертна ложка»). Тому що він схожий на беззахисну вишукану маленьку ложечку, а груша в карамелі довершує образ своєю неперевершеністю і смаком. Смачного!

Склад: Панна Котта 78 % (вершки не менше 57 %, яйця курячі харчові, вода питна, цукор, ром (ромовий спирт з цукрового тростника, вода питна), драглеутворювач – желатин харчовий, консервант – сорбат калію, ароматизатор «Ваніль-вершки»); груша в карамелі 22 % (вода питна, цукор, груші консервовані не менше  5 %, вершки, патока крохмальна, масло вершкове, загущувач – крохмаль кукурудзяний модифікований, барвник натуральний – цукровий колер I, консервант – сорбат калію). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 3,6 г, вуглеводи – 18,6 г, жири – 13,8 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту – 891,2 кДж (213,0 ккал). Містить алкоголь до 0,8 %. Строк придатності та умови зберігання: 28 діб за температури повітря від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %. Маса нетто: 120 г ± 5,4 г.

Creamoire © 2014

Створення сайтів — Artjoker



Наше название не самое простое, как и наши десерты, поэтому нас часто могут искать так: Kremuar, Kreamore, Кремуар, Креаморе.