Панна котта з полуничним соусом

Панна котта з полуничним соусом

  • Натуральність
  • Європейська якість
  • Опис
  • Склад

Панна Котта з полуничним соусом - це ніжний вершковий десерт в основу якого покладені стиглі ягоди та натуральна кава. Десерт перенесе Вас у незабутній світ спогадів про літо і побалує чудовим смаком свіжих вершків. У ресторанах подають такий десерт з листочками м'яти та свіжими фруктами. Шарм і вишуканість вершкової основи наповнить Ваш світ ніжністю і зробить цей момент особливим. Смачного!

Склад: Панна Котта 78 % (вершки не менше 57 %, вода питна, яйця курячі харчові, цукор, лікер Baileys (Бейліс) (спирт етиловий ректифікований, вершки, віскі, цукор), драглеутворювач – желатин харчовий, кава натуральна смажена мелена, консервант – сорбат калію); соус полуничний 22 % (полуниця заморожена не менше 9 %, вода питна, цукор, загущувач – крохмаль кукурудзяний модифікований, консервант – сорбат калію, ароматизатор – «Суниця» , барвник натуральний – кармін). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 3,7 г, вуглеводи – 18,9 г, жири – 12,7 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту – 853,5 кДж (204,0 ккал). Містить алкоголь до 0,3 %. Строк придатності та умови зберігання: 28 діб за температури повітря від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %. Маса нетто: 120 г ± 5,4 г.

Creamoire © 2014

Створення сайтів — Artjoker



Наше название не самое простое, как и наши десерты, поэтому нас часто могут искать так: Kremuar, Kreamore, Кремуар, Креаморе.