Пудинг манний Grieß Pudding шоколадний з вишневим соусом

Пудинг манний шоколадний з вишневим соусом

  • Натуральність
  • Європейська якість
  • Опис
  • Склад

Grieß Pudding (нім. – Гріс пудинг – манний пудинг) – традиційний німецький десерт з ягідним або фруктовим соусом. Особливу популярність цей десерт завоював в Дрездені завдяки своїй кремовій консистенції і витонченому аромату. Наші кондитери відтворили унікальну рецептуру кращих дрезденських десертів в пісній лінійці від Creamoire.

Склад: соус вишневий 34 % (вишня заморожена, вода питна, цукор, загущувачі – крохмаль кукурудзяний модифікований, желатин харчовий, ароматизатор «Вишня», консервант – сорбат калію, барвник натуральний – кармін), вершки рослинні солодкі (вода питна, гідрогенізовані рослинні жири, цукор, молочні білки, емульгатор – соевий лецитин, стабілізатори – целюлоза, карбоксиметилцелюлоза, сіль, барвник – каротин), вода питна, шоколад чорний Brut (Брют) 13 %, крупа манна, цукор, какао-порошок, сіль кухонна йодована, консервант – сорбат калію. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 1,8 г, вуглеводи – 27,9 г, жири – 11,3 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту – 890,0 кДж (213,5 ккал). Строк придатності та умови зберігання: 28 діб за t від 0 °С до 6 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %. Маса нетто: 135 г.

Creamoire © 2014

Створення сайтів — Artjoker



Наше название не самое простое, как и наши десерты, поэтому нас часто могут искать так: Kremuar, Kreamore, Кремуар, Креаморе.