Пудинг манний Grieß Pudding ванільний з полуничним соусом

Пудинг манний ванільний з полуничним соусом

  • Натуральність
  • Європейська якість
  • Опис
  • Склад

Grieß Pudding (нім. – Гріс пудинг – манний пудинг) – традиційний німецький десерт з ягідним або фруктовим соусом. Особливу популярність цей десерт завоював в Дрездені завдяки своїй кремовій консистенції і витонченому аромату. Наші кондитери відтворили унікальну рецептуру кращих дрезденських десертів в пісній лінійці від Creamoire.

Склад: соус полуничний 34 % (вода питна, цукор, апельсини свіжі, загущувачі – крохмаль кукурудзяний модифікований, желатин харчовий, консервант – сорбат калію, барвник натуральний – бета-каротин), вершки рослинні солодкі (вода питна, гідрогенізовані рослинні жири, цукор, молочні білки, емульгатор – соевий лецитин, стабілізатори – целюлоза, карбоксиметилцелюлоза, сіль, барвник – каротин), вода питна, шоколад чорний Brut (Брют) 13 %, крупа манна, цукор, какао-порошок, сіль кухонна йодована, консервант – сорбат калію. Пищевая ценность 100 г продукта: белки – 1,6 г, жиры – 11,3 г, углеводы – 26,8 г. Энергетическая ценность (калорийность) 100 г продукта – 869,8 кДж (208,6 ккал). Срок годности и условия хранения: 28 суток при t от 0 °С до 6 °С и относительной влажности воздуха не более 75 %. Масса нетто: 135 г.

Creamoire © 2014

Створення сайтів — Artjoker



Наше название не самое простое, как и наши десерты, поэтому нас часто могут искать так: Kremuar, Kreamore, Кремуар, Креаморе.